تبلیغات
اقلیم شناسان ایران
نویسندگان
آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
درباره ما

همدلی و هم افزایی ملی و علمی
ایجاد کننده وبلاگ : محمود خسروی

Google

در اقلیم شناسان ایران
در كل اینترنت
ابزار پرش به بالا


نویسنده: مهران فاطمی |
سه شنبه 15 دی 1394 |

بر اساس تحقیقات یک موسسه اروپایی می توان گفت که یک لیوان آب داغ سریعتر از یک لیوان آب سرد به نقطه انجماد می رسد.به گزارش خبرگزاری مهر، شاید باور این امر که یک لیوان آب داغ زودتر از یک لیوان آب سرد به نقطه انجماد برسد، بسیار باور نکردنی باشد اما بر اساس تحقیقات یک موسسه اروپایی می توان گفت یک لیوان آب گرم زودتر از یک لیوان آب سرد یخ می زند.

در همین حال یکی از علل این پدیده به نوع حرکت مولکول ها در آب بر می گردد. مولکول های آب داغ با سرعت بیشتری حرکت می کنند و بنابراین گرمای بیشتری از دیواره خارجی ظرف از دست می رود.

همچنین تبخیر آب داغ سریعتر صورت می گیرد که این امر باعث کاهش حجم باقی مانده آب برای رسیدن به نقطه انجماد می شود.

نکته دیگر به ناخالصی های موجود در آب از قبیل باکتری ها، گرد و غبار و نمک های حل شده ارتباط دارد که موجب کاهش نقطه انجماد می شود.

از آنجایی که آب داغ از ناخالصی های کمتری برخوردار است، نقطه انجماد کاهش پیدا نمی کند و سریعتر یخ می زند.


آب






آخرین مطالب

» چاپ و انتشار کتاب آموزش کاربردی ENVI ( پنجشنبه 28 بهمن 1395 )
» "کتاب خشکسالی و حاصلخیزی خاک" ( چهارشنبه 13 بهمن 1395 )
» لغو موقت سخنرانی (تحلیل فضایی و پردازش داده های رقومی در مخاطرات محیطی) ( دوشنبه 6 دی 1395 )
» سخنرانی علمی به همراه معرفی نرم افزارهای تحلیل فضایی(آمارفضایی) ( شنبه 4 دی 1395 )
» کارگاه آموزشی ( پنجشنبه 25 آذر 1395 )
» راه اندازی کانال طرح ملی تغییرات آب و هوا در تلگرام ( شنبه 20 آذر 1395 )
» انتشار کتاب مدل های آب و هواشناسی ( جمعه 12 آذر 1395 )
» معرفی کتاب شبیه سازی اقلیمی ( پنجشنبه 22 مهر 1395 )
» ماه نامه پیش بیتی بلند مدت شماره 98 ( شنبه 10 مهر 1395 )
» ماه نامه پیش بیتی بلند مدت شماره 97 ( چهارشنبه 10 شهریور 1395 )

آرشیو
لینکستان
تگ های سایت
لینکدونی
صفحات